logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore.
FOLLOW US
Top

Noi intelegem cel mai bine ca eficienta maxima o aveti atunci cand sunteti intr-un mediu mai relaxant. Astfel, in timpul sejurului dumneavoastra la Complex Oscar, va putem sugera mai multe modalitati de a va petrece timpul intr-un mod cat mai placut.

Jogging & Plimbari

 

Situata in imediata apropiere a hotelului Oscar, se afla „Fantana cu ciresi”, un parc natural ce se intinde pe cateva zeci de hectare, brazdat de alei pe care va veti putea plimba sau practica joggin-ul de dimineata. Zona ofera pe langa locuri racoroase in care va puteti relaxa la un gratar cu prietenii si o panorama minunata asupra orasului Campina. De asemenea, in spatele complexului Oscar, va puteti bucura de aerul curat pe Platoul Muscel, un loc amenajat cu locuri de joaca pentru copii si piste pentru biciclete.

Ca obiective turistice, puteti vizita muzeul pictorului Nicolae Grigorescu si castelul Iuliei Hasdeu.

Tenis & fotbal

 

Iubitorii de miscare si sport se pot bucura in apropierea hotelului de o baza sportiva, amenajata special pentru tenis, basket, fotbal si volei. In incinta parcului, cei interesati pot inchiria echipamentele aferente practicarii fiecarui sport, iar la sfarsit se pot racori cu o bere rece la terasa restaurantului nostru.

Excursii in judetul Prahova

 

Valea Prahovei este una dintre cele mai apreciate zone din Muntii Carpati. Aceasta este o regiune care impresioneaza prin peisaje naturale si diversitatea atractiilor turistice, fiind locul ideal de vacanta in orice anotimp, fie ca preferi ski sau drumetii montane. Valea Prahovei adaposteste obiective turistice importante precum Castelul Peles, Crucea Caraiman, Babele si Sfinxul, Castelul Cantacuzino si multe altele.

La cererea clientilor putem organiza excursii in localitatile istorice invecinate Campinii, cum ar fi: Sinaia, Predeal, Azuga, Busteni, unde va puteti bucura de aerul curat si de privelisti de neuitat.