Str. I.H.Radulescu, nr. 139, Campina

Izolata cu pozitie privilegiata, fiind situata la marginea padurii intr-un loc retras si linistit in apropiere de Valea Doftanei Prahova (Valea Neagra - Dinteasa 6Km drum forestier), Cabana Haiducului ofera o priveliste incantatoare pe toata durata celor 4 anotimpuri, dar mai ales toamna cand frunzele multicolore imbraca padurea intr-o superba mantie ruginie.

Aerul de munte puternic ozonat, padurea reprezinta un refugiu din cotidian, oferind clipe de recreere si relaxare pentru cine isi doreste acest lucru si o adevarata cabana la munte. Cabana Haiducului dispune de dining, living, bucatarie utilata si 5 dormitoare, fiecare cu baie proprie.

Va invitam sa decideti si sa ramaneti cu noi in mediul confortabil si atragator pentru voi - o casa de lux de care v-ati bucura, la un cost mult mai mic decat v-ati imaginat. Noi va tratam ca familia si ne pasa de nevoile dumneavoastra. Ne straduim sa ramaneti de la noi cu o impresie placuta si plina de recompense. Daca aveti un sentiment de aventura, si placerea sa traiti clipe de neuitat într-o zona mirifica, aceasta poate fi ceea ce te intereseaza! Vizitati-ne si sigur veti reveni.

Pentru mai multe informatii, puteti vizita site-ul cabanei la adresa: www.cabanahaiducului.ro

cazare campina
hotel campina
restaurant campina
terasa campina
cabana campina
cabana valea doftanei
agrement campina
turism campina
cabana campina
cabana valea doftanei
agrement campina
turism campina